Mijn favorieten

Taxaties

U heeft een woning gekocht, u gaat verbouwen of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten? 
 
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een taxatie van uw woning. Wij voeren per jaar tientallen taxaties uit, voor diverse opdrachtgevers: particulieren, banken en tussenpersonen. Door de jarenlange ervaring en expertise met betrekking tot de vele verschillende taxaties die wij verrichten, zijn wij uitstekend in staat om een marktconforme taxatie te verrichten. 
 
Onze taxateurs zijn lid van de NVM en staan ingeschreven als makelaar/taxateur in het register van het Vastgoedcert en bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). 
 
Waarvoor heeft u een taxatierapport nodig?
U kunt uw woning door ons laten taxeren vanwege diverse doeleinden:
 
• Voor het verkrijgen van financiering voor uw woning
• Voor het oversluiten van uw huidige hypotheek
• Waardebepaling bij aanpassing van de hypotheek voor een verbouwing
• Waardebepaling voor het nemen van een aan-/verkoopbeslissing
• Vaststellingsovereenkomst met de belastingdienst voor successie of overdracht binnen de familie
• Waardebepaling in verband met echtscheiding en toedeling
• Vaststellen herbouwwaarde voor de opstalverzekering
 
NWWI 
Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI. Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich aanmelden.
 
Afspraak maken?
Wilt u informatie of wilt u een afspraak maken zodat wij uw woning komen taxeren? Neem dan telefonisch contact met ons of stuur een e-mail. Wij vertellen u dan wat de kosten van een taxatierapport zijn en op welke termijn wij de taxatie kunnen uitvoeren.
 
Klik hier om direct uw NWWI taxatie-opdracht in te dienen