Mijn favorieten

Over ons

3 specialismen onder één dak
Kent u ons als assurantiekantoor? Als hypotheekadviseur? Of als makelaar? Het goede antwoord op die vraag is dat we het alle drie zijn.
Ons kantoor aan de ’s-Gravenzandseweg 1 in Naaldwijk heeft maar liefst drie specialismen onder één dak. Wel zo prettig voor u. Want als u bijvoorbeeld goede ervaringen heeft met onze verzekeringen, dan heeft u straks ook een vertrouwd adres bij de hand als u een hypotheek wilt afsluiten of uw woning wilt verkopen.

Het voordeel van Baljeu en Staal dat we geen anoniem kantoor achter een website of een telefoonnummer zijn. Integendeel, we zijn een heel persoonlijke adviseur. Eén die betrokken is bij uw wel en wee. En die u eerlijk adviseert op het gebied van financiële diensten. 

Makelaardij
Wij houden onze dienstverlening persoonlijk en we zijn maximaal betrokken bij uw woning. U kunt van ons professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit) en een flinke dosis enthousiasme verwachten. Voor verkoop, aankoop en taxaties van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

NVM, Vastgoedcert en NRVT
Baljeu en Staal makelaardij is een gecertificeerd makelaarskantoor en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), gerenommeerde landelijke netwerken van professionele makelaars en taxateurs.

Neem voor een persoonlijke toelichting op onze dienstverlening eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor.  


 
Verberg kaart

Vestiging:

Baljeu en Staal

Naaldwijk

's-Gravenzandseweg 1-3
2671 JJ Naaldwijk
KvK nummer: 27215516