Mijn favorieten

Taxaties

Soms is een waarde-indicatie niet voldoende en heeft u een taxatierapport nodig. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een taxatie van uw woning. Wij voeren per jaar tientallen taxaties uit, voor diverse opdrachtgevers: particulieren, banken en tussenpersonen. Door de jarenlange ervaring en expertise met betrekking tot de vele verschillende taxaties die wij verrichten, zijn wij uitstekend in staat om een marktconforme taxatie te verrichten. 
 
Onze taxateurs zijn lid van de NVM en staan ingeschreven als makelaar/taxateur in het register van het Vastgoedcert en bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). 
 
NWWI 
Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich aanmelden.
 
Afspraak maken?
Wilt u informatie of wilt u een afspraak maken zodat wij uw woning komen taxeren? Neem dan telefonisch contact met ons of stuur een e-mail. Wij vertellen u dan wat de kosten van een taxatierapport zijn en op welke termijn wij de taxatie kunnen uitvoeren.
 
Klik hier om direct uw NWWI taxatie-opdracht in te dienen

Bijvoorbeeld voor een hypotheek voor uw nieuwe woning, het oversluiten van uw huidige hypotheek, om de waarde van uw woning vast te stellen bij echtscheiding of om bezwaar te maken tegen uw WOZ aanslag van de gemeente. Als register makelaar en erkend taxateur kan Baljeu en Staal u hier bij van dienst zijn.  Met ons actuele inzicht in de markt kunt u rekenen op een goed onderbouwde taxatie.

Ook is het mogelijk om een taxatierapport  op te laten stellen met het NWWI keurmerk. NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit rapport voldoet aan de eisen die door de NWWI zijn bepaald en wordt door alle banken en financiële instellingen in Nederland geaccepteerd.